Despre
AFA

Asociația Femeilor de Afaceri N-V (AFA)  are ca principal obiectiv elaborarea de proiecte și organizarea de activități în domeniul afacerilor, social, cultural, al educației și al formării profesionale. A fost înființată la inițiativa doamnei Mihaela Rus, în anul 2004.

Până în prezent, activitatea asociației este reprezentată de desfășurarea unor proiecte originale, inovative, cu impact local și național, dintre care amintim:

Anul 2010
Gala anuală a Asociației Femeilor de Afaceri

Anul 2011
Eveniment cultural în domeniul picturii

Anul 2012
Gala Absolvenților Universității de Arte și Design
Proiectul “Clujul are atitudine – Tinerii la putere”

Anul 2013 și până în prezent
Gala Excelenței la Feminin

Anul 2015
Platforma online www.clujulareatitudine.ro, unde persoanele interesate au putut evalua prin vot activități, spații culturale și instituțiile publice. În același an a fost demarat proiectul anual adresat tinerilor din Cluj-Napoca, Olimpiada de cultură generală “CuGeT”, ajunsă la ediția a IV-a. Totodată, dintre proiectele asociației amintim: “Un oraș pentru o grădină”, “Ore în dar”, “Mini-bibliotecipentru sănătate” – acest proiect a reușit să realizeze în fiecare spital din Cluj-Napoca și în unele din județul Cluj, locuri special amenajate cu cărți din diferite domenii.

Proiectul propus pentru finanțare de către Asociația Femeilor de Afaceri AFA-NV, în parteneriat cu Organizația Internatională pentru Migrație și Asociația Web for Cluj, cu titlul „Realizare platforma romaniainfopoint.ro”, are ca obiectiv general facilitarea inserției și reinserției sociale prin atragerea oamenilor de afaceri români din diaspora (cu precădere Spania și Marea Britanie) pe piața din România, cât și a persoanelor interesate de a-și deschide o afacere pe teritoriul României. Necesitatea implementării cu succes a proiectului propus are la bază nevoile comunităților românești din Spania și Marea Britanie (cu preponderență, fără a exclude nevoile românilor de pretutindeni din alte țări)

Echipa

Suntem o comunitate puternică, profesionistă, justă, unită și orientată spre performanță și binele comun. Puterea și valoarea Asociației se bazează pe calitatea umană și profesională a fiecărei persoane din echipă, pe impactul pozitiv al proiectelor desfășurate și pe energia și forța partenerilor care ne sunt alături.